Voorwaarden particuliere aanbieders 

Uw plaatsing van bedden op de site is geheel gratis

Elfstedenreservering.nl onderzoekt uw aanvraag en bepaalt of u particulier bent óf vanuit uw huidige omgeving al commercieel werkt óf duidelijk grote aantallen bedden aanbiedt wat door ons gezien wordt als een echte commerciële activiteit. Onjuiste opgave vertraagd activering door Elfstedenreservering.nl

U  verplicht zich tot het navolgende:

Het beschikbaar stellen van zijn/haar accommodatie zoals omschreven op deze site voor de winterperiode van 2014 - 2015.

Accommodatie dient aan standaard leefomstandigheden te voldoen. 

Een eventueel ontbijt wordt in overleg en indien mogelijk op gewenst tijdstip van de boeker verzorgd.

Het eventuele ontbijt zal minimaal bestaan uit de keuze van voldoende wit en bruin brood, koffie, thee, jus, melk, kaas, vlees- en zoetwaren of in overleg met boeker een lunchpakket.

De aangegeven prijs van de accommodatie is inclusief ontbijt wanneer accommodatieverstrekker dit heeft aangegeven in zijn gegevens.

 

Beheer van uw accommodatie:

Boekt u via uw eigen kanaal slaapplaatsen dan dient u zelf via de beheer module (inloggen accommodatie beheerder), rechtsboven op ieder pagina te vinden, in te loggen met uw e-mailadres en toegezonden wachtwoord.
Vergeet u uw account te wijzigen of aan te passen en dus ontstaat er bij u een overboeking, dan zult u voor de aanmeldingen die niet bij Elfstedenreservering.nl zijn geboekt, zelf een andere locatie moeten vinden. Hier speelt Elfstedenreservering.nl geen bemiddelende rol in.

U bent dus geheel verantwoordelijk voor uw bedden. U kunt desgewenst ook u account uitzetten. Uiteraard dienen reeds geboekte plaatsen welke per mail via Elfstedenreservering.nl aan u bevestigd zijn te worden geleverd.

Het voordeel van het aan en uitzetten van uw account is dat u eventueel nu uw bedden  al op de site kunt zetten. Na ontvangst van een goedkeuringsmail van Elfstedenreservering.nl zet u het account uit en pas activeert u het wanneer u dat wilt.

Bij het toch niet nakomen van aangeleverde informatie, zal voor de boeker geprobeerd worden een minimaal vergelijkbare andere accommodatie te zoeken.

De daarvoor gemaakte onkosten (bijv.vervoer) en het prijsverschil met de nieuwe accommodatie + 10 euro annuleringskosten zal aan u als accommodatieverstrekker worden gefactureerd. De boeker wil nu eenmaal zeker zijn van zijn slaapplaats.

De bemiddelaar behoudt zich het recht voor om uw accommodatie te weigeren of te verwijderen. 

In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist Elfstedenreservering.nl

Met het aanmelden verklaart u / accommodatieverstrekker zich bekent en akkoord met de voorwaarden 

 

Gast verplicht zich tot:

Het afnemen van de geplaatste boeking bij het doorgaan van een Elfstedentocht.

Hierbij mag de gast, in overleg met accommodatie, ook andere gasten de reservering laten overnemen mits dit overeenkomt met de boeking.

Na ontvangst van bemiddelings(garantie)kosten worden z.s.m. de accommodatiegegevens en gastgegevens naar beide partijen per mail toegezonden. Hierna is onderling contact per mail of telefoon mogelijk is.

Wanneer de Elfstedentocht wel plaats vindt kan bij onvoorziene speciale omstandigheden de boeker tot max. 10 dagen voorafgaand aan een Elfstedentocht de reservering annuleren. Er volgt dan geen restitutie van bemiddelingskosten. Volgt annulering binnen 10 dagen voorafgaand aan een Elfstedentocht is boeker verplicht de reservering af te nemen met daarbij behorende accommodatiekosten. De accommodatieverstrekker heeft dan het recht u achteraf een factuur te sturen.

De boeker heeft zonder toestemming van de accommodatieverstrekker niet het recht om levensmiddelen van accommodatieverstrekker mee te nemen.

Ontbijt is bedoeld om ter plekke te gebruiken of in overleg als lunchpakket mee te nemen.

De boekingen staan onder toezicht van hotel - café 't Anker verzorgd via het e-mailadres info@elfstedenreservering.nl

Bemiddelaar is niet verantwoordelijk voor vermissing/vernieling van goederen etc. van zowel boeker als accommodatieverstrekker.

Wij hopen met deze bemiddelingssite aan de grote behoefte in slaapaccommodaties te kunnen voorzien. Bezoekers verzekeren zich bij het doorgaan van de Elfstedentocht van een slaapplaats voor een aantrekkelijk bedrag en een mooi feest.

 

Met vriendelijke groet,

Directie hotel - café 't Anker BV

Voorwaarden opgesteld i.s.m. Van der Leij Advocaten, Hoofddorp


't anker Initiatiefnemer van elfstedenreservering.nl sinds 2010 is hotel - café 't Anker
te Leeuwarden. Ook een middelpunt van de Elfstedentocht 2018 - 2019.
Bekend als het ELFSTEDENHOTEL. www.hotelhetanker.nl