Voorwaarden bedrijven 

Elfstedenreservering.nl onderzoekt uw aanvraag en bepaalt of u al commercieel werkt of duidelijk grote aantallen bedden aanbiedt wat door ons wordt gezien als commerciële activiteit.
Onjuiste opgave vertraagd activering door Elfstedenreservering.nl

Bij aanbieden van slaapplaatsen/bedden via Elfstedenreservering.nl bent u als bedrijf 10% commissie verschuldigd over de vraagprijs per bed.

Wij zullen contact met u opnemen, per mail of telefoon en vragen wij u uw geldig creditcardnummer om uw card direct te kunnen debiteren. Na akkoord betaling wordt uw account direct geactiveerd.

Boekt u slaapplaatsen anders dan via Elfstedenreservering.nl dan dient u zelf via de beheermodule in te loggen(rechtsboven op ieder pagina te vinden) en de aantallen aan te passsen.

Vergeet u uw account te wijzigen of aan te passen met aantallen bedden/kamers etc. en ontstaat er een overboeking, dan zult u de overboekte aanmeldingen zelf een andere locatie moeten vinden.
Hier speelt Elfstedenreservering.nl geen bemiddelende rol in.

U bent dus geheel zelf verantwoordelijk voor uw bedden. U kunt desgewenst ook u account uitzetten. Uiteraard dienen reeds geboekte plaatsen welke per e-mail door Elfstedenreservering.nl aan u bevestigd zijn te worden geleverd.

Verder dient u zich ook te houden aan het navolgende.

Het beschikbaar stellen van zijn/haar accommodatie zoals omschreven op deze site voor de winterperiode van 201. - 201..

Accommodatie dient aan standaard leefomstandigheden te voldoen. 

Een eventueel ontbijt wordt in overleg en indien mogelijk op gewenst tijdstip van de boeker verzorgd.

Het eventuele ontbijt zal minimaal bestaan uit de keuze van voldoende wit en bruin brood, koffie, thee, jus, melk, kaas, vlees- en zoetwaren of in overleg met boeker een lunchpakket.

De aangegeven prijs van de accommodatie is inclusief ontbijt wanneer accommodatieverstrekker dit heeft aangegeven in zijn gegevens.

U dient de veiligheid van de gast te kunnen waarborgen.

De bemiddelaar behoudt zich het recht voor om uw accommodatie te weigeren of te verwijderen. 

In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist Elfstedenreservering.nl

Met het aanmelden verklaart u / accommodatieverstrekker zich bekent en akkoord met de voorwaarden 

 

Gast verplicht zich tot:

Het afnemen van de geplaatste boeking bij het doorgaan van een Elfstedentocht.

Hierbij mag de gast, in overleg met accommodatie, ook andere gasten de reservering laten overnemen mits dit overeenkomt met de boeking.

Na ontvangst van bemiddelings(garantie)kosten worden z.s.m. de accommodatiegegevens en gastgegevens naar beide partijen per mail toegezonden. Hierna is onderling contact per mail of telefoon mogelijk is.

Houdt u er rekening mee dat u de accommodatieverstrekker niet onnodig veel belast.

Wanneer de Elfstedentocht wel plaats vindt kan bij onvoorziene speciale omstandigheden de boeker tot max. 10 dagen voorafgaand aan een Elfstedentocht de reservering annuleren. Er volgt dan geen restitutie van bemiddelingskosten. Volgt annulering binnen 10 dagen voorafgaand aan een Elfstedentocht is boeker verplicht de reservering af te nemen met daarbij behorende accommodatiekosten. De accommodatieverstrekker heeft dan het recht u achteraf een factuur te sturen.

De boeker heeft zonder toestemming van de accommodatieverstrekker niet het recht om levensmiddelen van accommodatieverstrekker mee te nemen.

Ontbijt is bedoeld om ter plekke te gebruiken of in overleg als lunchpakket mee te nemen.

De boekingen staan onder toezicht van hotel - café 't Anker verzorgd via het e-mailadres info@elfstedenreservering.nl

Bemiddelaar is niet verantwoordelijk voor vermissing/vernieling van goederen etc. van zowel boeker als accommodatieverstrekker.

Wij hopen met deze bemiddelingssite aan de grote behoefte in slaapaccommodaties te kunnen voorzien. Bezoekers verzekeren zich bij het doorgaan van de Elfstedentocht van een slaapplaats voor een aantrekkelijk bedrag en een mooi feest.

 

Met vriendelijke groet,

Directie hotel - café 't Anker BV

Voorwaarden opgesteld i.s.m. Van der Leij Advocaten, Hoofddorp


't anker Initiatiefnemer van elfstedenreservering.nl sinds 2010 is hotel - café 't Anker
te Leeuwarden. Ook een middelpunt van de Elfstedentocht 2018 - 2019.
Bekend als het ELFSTEDENHOTEL. www.hotelhetanker.nl